TIME CAPSULE

Just went to Pasar Seni ITB last week, tepatnya di tanggal keramat, tanggal 10 bulan 10 tahun 2010, and found out a time capsule planted in ITB earth. Mmmm,, time capsule apaan yak? Kalo gak salah, in one movie I watched, di dalam time capsule itu, setiap orang menuliskan sesuatu tentang masa depan, entah itu pesan ataupun apapun, disimpan dalam sebuah capsule atau tabung, untuk dibuka di masa depan. Well, yg jelas, I wasn’t there when the time capsule was planted in there, since I have graduated since April 10, 2010. Tapi harusnya tgl 22 April itu gw masih di Bandung sih. Kemana gerangan gua saat itu yak? Dunno lah. Let’s see 10 years more, apa isi time capsule itu?

One first question popped up in my mind when my friend and I saw that time capsule was “kayak apa ya kita 10 tahun lagi?”, and my friend said “jadi orang sukses, punya suami n anak”. Hahahahaha… Amin, amin….

2 thoughts on “TIME CAPSULE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s